Årets vårtur gikk til Skjærsjøen helga 11-13 mai. Flere av gutta var allerede på skauen fra tidlig ettermiddag, for å sikre plassen, der vi hadde sett for oss å ha basecamp. Været som var meldt kom, med sol og temperatur på tett oppunder 20 grader kunne man ikke klage for den lille vinden som var. Utpå kvelden kom flere av gutta opp på skauen, som ble servert pølse i lompe ved ankomst.

Været vi våknet opp til lørdag morgen, var heller ikke noe å klage på. Sola var oppe og temperaturen var rundt 15 grader da klokka bikket 09:00. Fisket var så som så, noe vak så vi, men mye ble ødelagt av vinden denne dagen også. Utpå kvelden startet Knut Olav forberedelser gourmet middag, noe som falt i smak for alle. Utover kvelden ble det delt mye tips, og latteren satt løst. Med god fyr på bålet, satt de fleste rundt bålet til klokken bikket midnatt.

Søndag morgen var preget av fortsatt vind, noe som gjorde at de fleste valgte å dra hjem tidlig. Alt i alt en veldig fin og sosial tur, med skuffende fiske. Men det er fremdeles tidlig, så turen ble uansett en suksess.

Bilder og tekst: Daniel Larsen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *