Bjørnar Skjevdal i sitt rette element…

Bjørnar Skjevdal er lidenskapelig ørret og røyefisker bosatt i Meldal ved lakseelva Orkla.Nå har vi gleden av å kunne presentere denne formidable fluefiskeren som en av vinterens foredragsholdere for RSF! Bjørnar vil snakke om sitt ørret og røyefiske, med utgangspunkt i Midt Norge, igjennom sesongen.
Sesongen begynner med myggfiske på våren og senere i fjellet. Vi skal få høre om elvefiske etter ørret og taktiske tilnærminger til det fisket. Vi skal få høre om noen av de senere årenes observasjoner og erfaringer og forhåpentligvis få litt diskusjon og meningsutvekslinger.
Avslutningsvis vil det bli litt fluebinding der han binder noen av fluene som er pratet om under foredraget – ønsker fra de fremmøtte er hjertelig velkomne!

NY DATO FOR GJENNOMFØRING VIL KOMME SENERE!
Opprinnelig dato 8. februar er flyttet da vi ikke ønsker gjennomføre når smittetrenden er såpass stigende som den er nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *