Lørdag 23. april.

Har du hatt lyst til å prøve fluefiske, eller kanskje du allerede har begynt men syntes kastingen ikke går like bra som du trodde? Da kan det være lurt ta et kastekurs! Lørdag 23. april avholdes det et kastekurs på for deg som er i denne gruppen. Vi får besøk av en meget dyktig instruktør med mye erfaring i både kasting og fisking.

På kurset vil vi lære alt fra grunnleggende kasteteknikk til dobbelttrekk og vil hjelpe deg til å få en god plattform som løfter deg som fluefisker og gir et godt grunnlag bygge videre på egenhånd. Kurset avholdes på Helgelandsmoen.

– Litt enkel teori for å forstå fluekasting

– Utstyret

– Grunnleggende teknikker og bevegelser.

– Knuter

– Kastetrening

https://www.facebook.com/events/524286836024385/

Kurset er gratis!

Søndag 24. april.

Kurs for den litt viderekomne.
Dette er kurset for deg som har fisket litt og behersker vanlig fluekast, men som ønsker mer progresjon med kastingen din. Vår dyktige instruktør vil veilede oss med spesialkast som rullekast, speykast og terping på teknikk for å øke kastelengden.

https://www.facebook.com/events/544357757031033/

Kurset avholdes på Schongslunden i Hønefoss.
Kursavgift: 500,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *